Pedagogisch beleid

Hier lees je het verkorte pedagogisch beleidsplan van Flexkidz, met in het kort de pedagogische visie en uitgangspunten. In dit pedagogisch beleidsplan beschrijven wij hoe de pedagogisch medewerkers omgaan met de kinderen & uitgangspunten en visie worden verwoord.

Missie van Flexkidz; Kinderen zijn flexibel, wij ook!

Verder vinden we de volgende punten erg belangrijk. Deze pedagogische uitgangspunten komen dan ook terug in ons pedagogisch beleid:

  • De ontwikkeling van het kind centraal in denken en doen;
  • Kwaliteit in alles wat we doen;
  • De kracht van samenwerking.
  • Pedagogische visie en de uitgangspunten

Ons pedagogisch handelen is gebaseerd op een visie, een visie op mens-zijn, op de ontwikkeling van kinderen en op opvoeden en ontwikkelen. Wij hebben ons laten inspireren door de pedagogen Rudolf Steiner en Loris Malaguzzi en door de psycholoog Thomas Gordon.

fff200
fff200

Pedagogisch coach

Om te zorgen dat alle medewerkers werken met dit pedagogisch beleid hebben we sinds 2019 de functie: pedagogisch coach.

Deze pedagogisch coaches begeleiden alle medewerkers in hun ontwikkelingen in hun werk. Zo blijven wij een lerende en groeiende organisatie.

Wilt u meer weten?
het coachplan ligt ter inzage op de locatie.

Op zoek naar betaalbale kinderopvang?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij weten hoe moeilijk het soms kan zijn werk en kinderen met elkaar te combineren. Daarom bieden wij goede, leuke en vooral leerzame kinderopvang op maat voor ouders.

error: Deze inhoud is beveiligd !!