Onze medewerkers

Ik ben Arianne Kortleve, sinds 2014 eigenaar / houder van Flexkidz kinderopvang. Ik was heel jong toen ik al wist: ik wil met kinderen werken! Het begeleiden van de kinderen vond en vind ik nog steeds fantastisch. Hoe de kinderen met elkaar omgaan in een groep, wat ze van elkaar leren…… in één woord geweldig om te zien!

Van pedagogisch medewerkster ben ik doorgegroeid, steeds meer verantwoordelijkheden, totdat ik nu kan zeggen dat ik de trotse houder ben van deze geweldige opvanglocaties in Appelscha, Oosterwolde en Waskemeer. Mijn belang is dat er goede kwaliteit opvang geboden wordt aan de kinderen en dat de kinderen een fijne tijd hebben.

 

DAT KAN ALLEEN MAAR MET EEN TEAM VAN MEDEWERKERS DIE ZICH DAAR ELKE DAG WEER VOOR INZETTEN, EEN TEAM WAAR IK TROTS OP BEN EN DIE IK GRAAG AAN JULLIE VOORSTEL:

Locatie Appelscha

Nicole Roos

Marjan Bredewout

Roos Allis

Joyce Druijf

Esther Pen

Frances Otter

Khadra Ibrahim

Carola Tavenier

Germa de Vries

Desiree Elzinga

Rosita Mathurin

Locatie Oosterwolde

Joke Roos

Nynke Ekkels

Rianne Tillema

Jannie Buisman

Yolanda de Vegt

Debora Pool

Sandra Hofstra

Zoe de Hilster

Janne de Jong

Anita van den Bosch

Op zoek naar betaalbale kinderopvang?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij weten hoe moeilijk het soms kan zijn werk en kinderen met elkaar te combineren. Daarom bieden wij goede, leuke en vooral leerzame kinderopvang op maat voor ouders.

error: Deze inhoud is beveiligd !!