flexkidzkinderopvang.nl

medewerkers Flexkidz Kinderopvang

Arianne Kortleve, Houder Flexkidz Kinderopvang

Hallo,

Ik ben Arianne Kortleve, sinds 2014 eigenaar / houder van Flexkidz kinderopvang.

 

Ik was heel jong toen ik al wiste: ik wil met kinderen werken! Het begeleiden van de kinderen vond en vind ik nog steeds fantastisch.

Hoe de kinderen met elkaar omgaan in een groep, wat ze van elkaar leren...... in 1 woord geweldig om te zien!

 

Van pedagogisch medewerkster ben ik doorgegroeid, steeds meer verantwoordelijkheden, totdat ik nu kan zeggen dat ik de trotse houder ben van deze geweldige opvanglocaties in Appelscha, Oosterwolde en Waskemeer.

 

Mijn belang is dat er goede kwaliteit opvang geboden wordt aan de kinderen, dat de kinderen een fijne tijd hebben en dat de ouder heerlijk kan werken!

 

Kom gerust eens kijken op Flexkidz!!! Ik ben er trots op!

 

Nynke Ekkels, BSO locatie Oosterwolde

Hallo allemaal,

Ik ben Nynke Ekkels, getrouwd met Rien en moeder van Ilse en Jarne. Ik sta 4 dagen in de week op de BSO in Oosterwolde, waar we erg veel plezier hebben met elkaar. Elke dag haal ik de kinderen op de stint uit school. Mijn hobby’s zijn knutselen, haken en lezen. Ook leid ik in Oosterwolde al ongeveer 25 jaar de jeugdclubs bij kerk ( ook lekker bezig zijn met kinderen) dit doe ik samen met een vriendin van mij. Ik verveel me dus nooit J

Tot ziens op de bso of tot zwaai’s als jullie me zien rijden door het dorp op de stint

Joke Roos, KDV oosterwolde

Ik ben Joke Roos en werk sinds 2002 met heel veel plezier in de kinderopvang. De liefde die ik in mijn werk kwijt kan én ontvang geeft me veel voldoening. De eerlijkheid en spontaniteit van de kinderen levert vaak leuke en grappige  momenten op. I love it!

Rianne Tillema, KDV Oosterwolde

Hallo, ik ben Rianne Tillema ben 20 jaar en ik woon in Haulerwijk.

Ik heb ervaring opgedaan door het vele stage lopen tijdens mijn opleiding. Dit werk vind ik erg leuk om te doen, omdat ik dol ben op kinderen. Ik vind het leuk om de kinderen te helpen en te begeleiden. Ook geef ik ze aandacht en een luisterend oor. En natuurlijk bezorg ik de kinderen een gezellige en leuke dag op Flexkidz.

Nicole Roos, KDV Appelscha

Hallo ik ben Nicole Roos en werk sinds 2009 met veel plezier in de kinderopvang. Ik vind het heel erg fijn en belangrijk om de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin ze zich goed kunnen ontwikkelen.

Groetjes Nicole

Patricia Koning, KDV appelscha

Hallo, mijn naam is Patricia Koning. Samen met mijn vriend Andre en hondje Luna wonen wij in Oosterwolde. Ik heb in 2012 mijn opleiding pedagogisch medewerker afgerond en heb hierna 2,5 jaar werkervaring opgedaan in Assen. Het werken met kinderen heb ik altijd graag gedaan en is mijn passie ik ben dan ook erg blij dat ik dit bij Flexkidz kan voortzetten. Sinds begin 2016 ben ik werkzaam bij Flexkidz. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om een boswandelingen te maken en leuke dingen te doen met familie en vrienden.

Marjan Bredewout, BSO Appelscha

Hallo,

Mijn naam is Marjan bredewout ik ben 45 jaar  en ik ben al weer behoorlijk wat jaren werkzaam in de kinderopvang..ik woon samen met Herman en heb een dochter Famke ( 20 jr. ) een zoon Lars ( 18jr) en een poes pinda

.in al die jaren in de kinderopvang  heb ik steeds de mogelijkheid gehad om mijzelf te ontwikkelen en verder te groeien en te leren. Werken met kinderen is een passie en geeft mij veel voldoening. elke dag geniet ik weer van de verwondering als kinderen iets nieuws ontdekken of creëren.   Ik ben erg creatief, zowel op het werk als  in mijn vrije tijd. Ik vind het leuk om van niets iets te maken en om samen met de kinderen leuke activiteiten te bedenken. En leuke herinneringen te maken.

 

 ik hoop je graag op flexkidz te mogen ontvangen om samen met jullie een leuke tijd te beleven.

 

Akkie Jeeninga, BSO Appelscha

Hallo ik ben Akkie en werk sinds 2000 in de kinderopvang.
De laatste jaren op de B.S.O
Het leuke van hier werken is, om samen met collega's een plek aan te bieden waar de kinderen zich veilig voelen.
Waar ze zichzelf mogen en kunnen zijn.
Een plek die uitdaging bied om zich te ontwikkelen.
Samen met anderen spelen en vooral waar we het leuk hebben met elkaar.

Sandra Hofstra KDV en BSO Appelscha

Hallo allemaal,

Graag wil ik mij even voorstellen!

Mijn naam is Sandra Hofstra en woon samen met mijn vriend Richard in Jubbega. Samen met familie of vrienden gaan wij er regelmatig op uit! Ook ben ik graag aan het werk in onze tuin en vinden we het leuk om uit eten te gaan.

Inmiddels ben ik ruim 16 jaar actief als pedagogisch medewerker op verschillende plaatsen in Friesland. En nog steeds vindt ik het een geweldig beroep. Geen dag is hetzelfde en het is fantastisch om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen. Ik kan erg genieten van de gekke fratsen die ze soms uithalen!

Ik hoop jullie snel (weer) te zien bij Flexkidz!

Joyce Druyf, KDV Appelscha

Mijn naam is Joyce Druyf. Ik ben geboren in 1993. Ik woon sinds dit jaar samen met mijn vriend Rik  in Appelscha. Mijn grote hobby is het kijken van voetbal en dit doe ik dan ook regelmatig bij de wedstrijden van sc Heerenveen.  In 2014 heb ik mijn diploma SAW-Onderwijsassistent niveau 4 behaald. Werken met kinderen is echt mijn passie! Kinderen zijn zo puur en zorgeloos. Ik kan erg om ze lachen en vind het heerlijk om samen met de kinderen activiteiten uit te voeren waaraan zij plezier beleven en waarbij ze tegelijkertijd nieuwe vaardigheden verwerven die ze nodig hebben om zich verder te ontwikkelen. Het is iedere keer weer genieten als ik met de kinderen werken mag!

Jolanda Tichelaar, invalkracht.

Ik ben Jolanda Tichelaar en werk nu bijna een jaar als invalkracht bij Flexkidz Appelscha. Ik ben getrouwd met Jack en we hebben 2 dochters Maike en Sanne. Maike is 12 jaar en zit in Oosterwolde op school. Sanne zit op de Mandebrink.

Ik vind het erg leuk om bij Flexkidz in te vallen, een mooie aanvulling op mijn baan 

bij Trajectum. Waar ik al 18 jaar werk. 

Yolanda de Vegt, BSO Oosterwolde

Hallo, om me even voor te stellen, mijn naam is Yolanda de Vegt. Ik woon in Oosterwolde,  ben getrouwd  en de trotse moeder van 2 bijna volwassen kinderen. Sinds vorig jaar ben ik werkzaam bij Flexkidz.  Op 4 middagen werk ik met heel veel plezier op de BSO in Oosterwolde en verder val ik in waar nodig is. In mijn overige tijd ben ik vrijwilligster bij Tafeltje Dekje en houd ik van tuinieren en lezen.

Graag tot ziens bij Flexkidz !

Jannie Buisman, KDV Oosterwolde

Ik ben erg blij dat ik via deze weg, mezelf aan jullie voor mag stellen als invalkracht bij Flexkidz Kinderopvang.

Mijn naam is Jannie Buisman, 56 jaar en woonachtig in Oosterwolde.

Ondertussen heb ik al meer dan 25 jaar ervaring in het werken met kinderen van verschillende leeftijden en in verschillende groepssamenstellingen. 

Bij Flexkidz hoop ik hier nog een aantal jaren aan toe te kunnen voegen.

Geen kind is hetzelfde en heeft een eigen uitdaging nodig om zich te kunnen ontwikkelen.

Of dit nu is door o.a. lekker met ze te knutselen, te lezen, een spelletje te doen of door heerlijk te kliederen met modder.

Dit en hun vaak pure reacties, zijn nu net hetgeen waar ik veel plezier en enthousiasme uit kan halen.

 

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten en als er vragen zijn: stel ze gerust!

 

Jannie Buisman

 

Roos Allis, BSO Appelscha

ik ben Roos en ben net afgestudeerd aan de opleiding onderwijsassistent. Ik kom als invalkracht werken bij FlexKidz. In mijn vrije tijd ben in actief bij scouting de Biezenhutters. In de zomervakantie ben ik vrijwillig leiding  bij vakantie spelweek, daar organiseer je samen met een groep enthousiaste jongeren een gezellige week voor de basisschool jeugd uit Ooststellingwerf. Naast al mijn drukke bezigheden ben ik veel lopend en fietsend in de bossen van Appelscha te vinden.

Debora Pool, KDV en BSO Oosterwolde

Ik ben Debora Pool, getrouwd, 37 jaar en moeder van 4 prachtige kinderen. Ik heb de opleidingen Verzorgende IG en spw4 behaald. Jaren ben ik werkzaam geweest in de gehandicapten zorg.  Ik begeleide en verzorgde zowel volwassenen als kinderen met een meervoudige beperking . Afgelopen jaren was ik werkzaam in de thuiszorg als verzorgende IG. Overal heb ik met veel plezier gewerkt.
Vanaf heden mag ik komen werken als invalster bij flexkidz op beide locaties.  Werken met kinderen is altijd een wens van mijn geweest.  Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een gezellige, veilige en vertrouwde omgeving voor de kinderen. Ieder kind is UNIEK en heeft zijn eigen  kwaliteiten.  Dat maakt het werken met kinderen juist zo leuk. Ik kijk er naar uit om bij flexkidz te mogen werken.....